BAN/SERVEIS
SERVEI D'INTERMEDIACIÓ HIPOTECÀRIA I MEDIACIÓ FAMILIAR I VEÏNAL DE LLOCNOU DE SANT JERONI
16/02/2018

L'Ajuntament de Llocnou de Sant Jeroni disposa d'un Servei d'Intermediació Hipotecària gràcies al Conveni subscrit entre la Diputació de València i el Col·legi d'Advocats de València. En este servici d'intermediació s'atén de forma gratuïta a tots aquells veïns de GANDIA i municipis del seu partit judicial que puguen tindre problemes amb el pagament de la seua hipoteca, perquè ajudats per un Mediador puguen plantejar solucions satisfactòries per a ambdós parts. Amb l'ajuda del mediador es pot negociar amb el Banc un refinançament del préstec hipotecari, una dació en pagament, un lloguer social o inclús arribat el cas, la suspensió del llançament de la vivenda, així com la revisió de la "Cláusula suelo".

 

Este Servei que també és gratuït per als ciutadans, es presta els DIMARTS en Ciutat Laval, 14 Baix Dta. de GANDIA, en horari de 9:30 a 14:30 hores, sol·licitant cita prèvia en el telèfon 96.310.31.89.

 

Llocnou de Sant Jeroni també compta amb un servei gratuït de Mediació Familiar i Veïnal que permet que els veïns de GANDIA i la resta de municipis del seu partit judicial puguen resoldre els seus conflictes de forma pacífica sense necessitat d'acudir a la via judicial.

 

Dins de la mediació familiar es poden resoldre problemes referents a separacions, divorcis, ruptura de parella, règim de visites, problemes amb el compliment de les pensions d'aliments, discrepàncies en l'atenció i educació dels fills, modificació de mesures establides en sentència, liquidació de ganancials. Es tracte de casos ja judicializados o no.

 

Problemes de convivència entre pare i fills, entre germans, discrepàncies vinculades a cura dels iaios o pares majors, dificultats dels iaios per a veure els seus néts.

 

En els conflictes veïnals i comunitaris també és molt útil la mediació per a resoldre discussions entre veïns per qüestions de sorolls, olors, aigües, molèsties produïdes per animals domèstics, discrepàncies en l'ús i atenció dels espais comuns de les finques, reparacions de les finques en règim de propietat horitzontal, col·locació d'ascensors. Conflictes de convivència per qüestions culturals o religioses, problemes de límits, àrboles o branques en finca aliena, etc.

 

El Servei de Mediació es presta els DIVENDRES en Ciutat Laval, 14 Baix Dta. de GANDIA, en horari de 10:00 a 14:00 h. A este servei poden acudir els veïns de Llocnou de Sant Jernoni i dels municipis del partit judicial, sol·licitant cita prèvia a través del número 96.310.31.89.

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31