Ajudes Econòmiques
Pla Renhata 2017
Publicació de les bases reguladores de les ajudes del Pla Renhata de reforma d'interior de vivendes.
6/03/2017

La Conselleria d´Habitatge, Obres Publiques i Vertebració del Territori de la Generalitat Valenciana va posar en marxa la nova web www.renhata.es, desenrotllada per l'Institut Valencià de l'Edificació, on es pot trobar tota la informació relativa a la rehabilitació de vivendes, amb apartats diferenciats segons el perfil de l'usuari:

- Ciudadanía,dirigido a ciutadans en general, com a usuaris d'una vivenda.

- Administració, amb informació d'interés per al personal de les administracions públiques, fonamentalment d'àmbit local.

- Professionals i empreses, vinculades al sector de la rehabilitació i renovació de vivendes.

Accedint a través de cada un d'estos perfils, es pot consultar la informació específica sobre ajudes econòmiques disponibles, consells per a rehabilitar o a informació tècnica bàsica, entre altres temes, adaptada segons els interessos de cada usuari.

 

L'objectiu principal de la web renhata  és incrementar la inversió en millora, renovació i rehabilitació del parc de vivendes existents a través de la informació, comunicació i sensibilització de tots els agents que intervenen en el procés de rehabilitació, ciutadania, administració pública i professionals i empreses.

 

PLA RENHATA

 

RENHATA CUINES, BANYS I ACCESIBILITAT: Pla Renhata per a la reforma de cuines i banys i per a adaptar la vivenda a persones amb diversitat funcional.

 

 

RENOVE RENHATA CALDERES: Pla Renove de Calderes Domèstiques 2017 de la Comunitat Valenciana. Ajudes per a substituir calderes de calefacció per calderes estanques de condensació.

 

 

RENOVE RENHATA FINESTRES: Pla Renove de Finestres 2017 de la Comunitat Valenciana. Ajudes per a renovar finestres en habitatges habituals.

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31