PARC DE LA CARRETERA
10/05/2018

Era ja intenció de l’anterior Alcalde, José Climent Catalá, el donar-li ús als terrenys inutilitzats de la primera circumval·lació i que s’encontrava en un estat deplorable.

 

Han sigut varies les reunions amb representants de Conselleria des de 2013, en les que hem demanat la cessió de la titularitat dels terreny i fer-nos càrrec del manteniment, cosa que no ha sigut possible. Però lligat a les múltiples reunions que hem tingut per anar solucionant els diversos problemes relacionats amb el PGOU de Llocnou, es va poder obrir una via que finalment, a finals de 2017, va fructificar amb una cessió d’ús de tots els terrenys, amb una finalitat d’enjardinament i el seu manteniment Des de llavors, hem començat una sèrie d’actuacions que poc a poc ens portaran a la creació d’un bulevard, amb molta vegetació per a gaudir el veïnat.

 

El projecte està planificat a mig termini, amb un gran passeig central constituït per 60 arbres de gran tamany (Platanus hispànica) amb gran ombra per l’estiu i sense fulla a l’hivern, també la creació de zones diverses, amb grups diferents d’arbres de diferents colors i tamanys, amb diferents èpoques de floració i fullatge.

El projecte va acompanyat de divers mobiliari urbà, com puga ser una trentena de fanals, bancs, taules de pícnic, fonts, papereres, zona d’engronsadors, tirolina infantil i altres accessoris.

 

En quant a l’accessibilitat, es preveu la ficada en ús la senda existent des del carrer Monestir de Cotalba, i un segon accés amb una escala aèria des de la part del pont de l’autovia, tot això amb un tancament perimetral de baranes i postes de fusta, mentre que en la part de ponent serà una tanca metàl·lica la que impedeixca l’entrada de vehicles, però si la de vianants. 

 

Aquest ambiciós projecte necessitarà una moderada inversió econòmica, però sobretot, un període de temps per poder vore els resultats.

 

Però això si... ja hem començat!!!

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30