PER FI... EL COL·LEGI
10/05/2018

Des del primer moment, per allà el 2011, l’actual equip de govern va tindre les primeres converses amb la Conselleria d’Educació. Gràcies a estes i posteriors reunions, vàrem poder arribar al primer pacte de millora de la nostra escola, el qual va consistir en el canvi de tota la instal·lació elèctrica (que, com possiblement recordeu, havia donat molts problemes en el centre). Esta obra de manteniment i millora va ser contractada i pagada per la Conselleria. A canvi, l’Ajuntament assumia la reparació i canvi de portes en els serveis dels alumnes i la creació d’un nou servei per a l’ús de professors i alumnes  discapacitats.

 

No obstant açò, el nostre treball va seguir: seria difícil concretar la quantitat de cartes, telefonades i viatges a València que es van haver de fer perquè la Conselleria d’Educació reconeguera el mal estat en que es troba el nostre centre educatiu que data de 1956.

 

Es va continuar mantenint contactes de divers nivell amb polítics i tècnics, tant de la Conselleria d’Educació com de la Diputació de València. No obstant això, pareixia que no anàvem a obtindre els resultats desitjats. Des del primer moment, per allà el 2011, l’actual equip de govern va tindre les primeres converses amb la Conselleria d’Educació. Gràcies a estes i posteriors reunions, vàrem poder arribar al primer
pacte de millora de la nostra escola, el qual va consistir en el canvi de tota la instal·lació elèctrica (que, com possiblement recordeu, havia donat molts problemes en el centre). Esta obra de manteniment i millora va ser contractada i pagada per la Conselleria. A canvi, l’Ajuntament assumia la reparació i canvi de portes en els serveis dels alumnes i la creació d’un nou servei per a l’ús de professors i alumnes discapacitats.

 

No obstant açò, el nostre treball va seguir: seria difícil concretar la quantitat de cartes, telefonades i viatges a València que es van haver de fer perquè la Conselleria d’Educació reconeguera el mal estat en que es troba el nostre centre educatiu que data de 1956.  Es va continuar mantenint contactes de divers nivell amb polítics i tècnics, tant de la Conselleria d’Educació com de la Diputació de València. No obstant  això, pareixia que no anàvem a obtindre els resultats desitjats. apareix el programa Edificant, iniciativa de l’actual Conselleria d’Educació per a la fluïdesa en la contractació d’obres necessàries en centres  educatius.

 

Ha sigut en abril de 2018 quan hem tingut, per fi, la resolució de Conselleria per a poder començar la licitació del projecte aprovat, amb un pressupost de 600.000€, i que anem a dur a terme el més aviat possible. Es tracta de la creació d’un  nou edifici adossat a l’actual que contindrà dues aules grans, de 51 i 53 m2, respectivament, uns serveis nous i un menjador-biblioteca de 93 m2 acompanyat d’una
sala de preparació. També, una actuació sobre la superfície de l’actual pati. I, finalment, la creació d’un gran pati a cel obert que farà d’unió amb l’actual pavelló cobert i amb el pròxim edifici polivalent de nova  construcció.

 

Gràcies, doncs, a totes les persones que  heu ajudat a arribar al final d’aquest llarg camí.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31